Ayahanda tercinta kembali ke Rahmatullah
-

Gambar sekadar hiasanAssalamualaikum W.B.T.
Salam Fitrah buat semua Sahabat Fitrah dan juga pengunjung laman web ini.Sesungguhnya kematian adalah sesuatu yang pasti. Sama ada cepat ataupun lambat kematian pasti akan menjemput kita. Yang pergi tidak akan kembali untuk menerima timbangan amalan masing-masing. Tetapi kita insan yang masih mengorak langkah di atas muka bumi Allah ini perlu segera bertaubat dan memohon ampun kepada Allah sebagai satu persediaan menemui Illahi.
Firman Allah:
Hai orang-orang yang beriman, bertaubatlah kepada Allah dengan taubat yang semurni-murninya, mudah-mudahan Tuhan kamu akan menghapus kesalahan-kesalahanmu dan memasukkan kamu ke dalam surga yang mengalir di bawahnya sungai-sungai, pada hari ketika Allah tidak menghinakan Nabi dan orang-orang yang beriman bersama dengan dia; sedang cahaya mereka memancar di hadapan dan di sebelah kanan mereka, sambil mereka mengatakan: “Ya Tuhan kami, sempurnakanlah bagi kami cahaya kami dan ampunilah kami; sesungguhnya Engkau Maha Kuasa atas segala sesuatu”.
Al-Tahrim: ayat 8Ucapan Takziah untuk ayahanda Ustaz Ahmad Shukri Yusoff, Hj Yusoff Ngah yang telah kembali ke rahmatullah pada pagi ini, 7 Julai 2008. Al-Fatihah.




July 7th, 2008 at 3:11 pm
Takziah diucapkan kepada ustaz sekeluarga.
p/s harap dapat bold dengan lebih terang perkataan ayahanda kerana mula-mula agak terkejut. Ingatkan ustaz shukri kerana nama ustaz shukri sahaja diboldkan. tq
July 7th, 2008 at 3:14 pm
Maaf…telah di edit. Terima kasih atas keperihatinan saudara.
July 7th, 2008 at 3:22 pm
takziah buat ustaz sekeluarga..
moga ayahanda ustaz ditempatkan dalam kalangan mereka yang hampir denganNya, dicucuri rahmat ke atas rohnya.
July 7th, 2008 at 10:10 pm
Innalillahi wainnalillahi ra jiun,
Semuga Allah cucuri rahmatNya keatas allahyarham
dan menempatkannya didalam kumpulan orang2 solleh.
Takziah keatas keluarga dan Ustz Ahmad Shukri.
Alfatihah.
July 7th, 2008 at 10:10 pm
Salam takziah kepada Ustaz Shukri, semoga tabah menghadapi dugaan Allah S.W.T. Al fatihah
REGARDS
Ishak
July 7th, 2008 at 10:12 pm
Alfatihah untuk ayahanda ustaz.
July 7th, 2008 at 10:12 pm
Salam Takziah saya ucapkan kepada Ustaz…terima kasih atas makluman.
Ikhlas dari,
Noralyati Yahya.
senyum selalu dan sesungguhnya hidup ini indah. Nikmatilah sepuas-puasnya dan jangan tersilap langkah!
July 8th, 2008 at 7:47 am
Salam takziah buat Ustaz dan keluarga.
Ikhlas,
Noraida Othman
July 8th, 2008 at 9:15 am
salam takziah buat ustaz sekeluarga.
semoga ayahanda ustaz dicucuri rahmat.
Al-Fatihah.
July 8th, 2008 at 9:27 am
takziah buat ustaz sekeluarga. semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya dan ditempatkan di kalangan orang beriman. Al-fatihah……..
July 8th, 2008 at 1:48 pm
Takziah diucapakan buat ustaz sekeluarga. Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya dan ditempatkan di kalangan orang beriman.
Al-fatihah…… Amin.
July 8th, 2008 at 5:08 pm
Salam Takziah Buat Ayahanda ustaz…
Semoga rohnya dicucuri rahmat Allah dan dihimpunkan bersama orang2 yang beriman kepadaNya….Aminnnn….
Wassalam.
July 9th, 2008 at 10:51 am
Salam Ustaz, takziah diucapkan buat Ustaz sekeluarga. Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya.
Wassalam.
July 9th, 2008 at 11:11 am
ucapan takziah buat ustz sekeluarga ats pemergian ayahanda tercinta ke rahmatullah..
July 9th, 2008 at 8:20 pm
Mudah-mudahan bahagia hendaknya selama di dunia begitu juga hendaknya di alam barzakh seterusnya akhirat. AMIN
SEMOGA KEBAHAGIAAN INI DIKECAPI JUGA OLEH ORANG-ORANG ISLAM LELAKI DAN PEREMPUAN DAN ORANG-ORANG MUKMIN LELAKI DAN PEREMPUAN. perkenankanlah dan rahmatMU ku pohon dalam pengharapan yang sesungguh-sungguhnya. Amin
July 15th, 2008 at 12:52 pm
salam tahziah buat ustaz sekeluarga.
July 16th, 2008 at 10:24 am
Saya serta warga Pej. Pilihan Raya Johor mengucapkan takziah kepada ustaz, dan berdoa semuga Allah mencucuri rahmatNya ke atas roh ayahnda tercinta, semuga ditempatkan dikalangan para suhada’ dan orang-orang beriman. Kepada Allah kita kembali. Amin
September 13th, 2008 at 10:20 pm
tidak pernah dalam sehari melupakan arwah ayahanda.Nasihatnya,senyumnya, gurausendanya,kesabarannya. Seingat saya dia tidak pernah bersembahyang di rumah. Kepuasannya terserlah apabila beliau pulang dari masjid.Semoga Allah mencucuri rahmatnya.Amin